Integritetspolicy och kontaktuppgifter

Webbplatsen

Asylkommissionen är ett avslutat projekt. Innehållet på webbplatsen https://asylkommissionen.se är material och sammanställningar som framställts inom projektet.

Användardata, cookies

Denna sida innehåller ingen kommentarsfunktion, formulär eller användardefinierat innehåll. Inga data samlas in från användarna.

Inbäddat innehåll

Inom asylkommissionen.se finns enstaka videoklipp som är inbäddat från andra webbplatser, såsom youtube eller i något fall TV4. Detta innehåll fungerar på samma sätt som vid besök direkt på upphovsmannens sida när det gäller användning av cookies eller insamling av data om användaren. De länkar som finns till tidningsartiklar, pressmeddelanden och liknande bäddas inte in utan går direkt till dessa sidor, vars innehåll och användning regleras av respektive upphovsman.

Kontakt

För frågor om projektet, kontakta info@asylkommissionen.se. Detta gäller även frågor eller påpekanden rörande webbplatsen. Konversationer behandlas privat och kontaktuppgifter sparas enbart för konversationen. Mail i forskningsfrågor som vidarebefordras till forskare vid en institution kommer dock att behandlas i enlighet med offentlighetsprincipen och integritetspolicy hos respektive universitet/högskola. För frågor som rör asylärenden hänvisas till info@farr.se.